Holmegaardsparken fik frigjort timer til et mere bæredygtigt køkken
Holmegaardsparkens bestyrelse og ledelse har besluttet, at plejehjemmets køkken skal være et mere bæredygtigt køkken med fokus på økologi og på at lave maden fra bunden af. Det kræver flere ressourcer at lave maden fra bunden af, så Holmegaardsparken bad Cphfacilitation om hjælp. Cphfacilitation har gennem efteråret 2019 hjulpet køkkenets ledelse og medarbejdere med at se på deres arbejdsgange, deres prioriteringer af opgaver, samarbejde m.v. Resultatet er ikke en tyk rapport, men allerede indførte nye arbejdsgange og måder at samarbejde på, så der nu er frigjort timer til et mere bæredygtigt køkken med fokus på økologi og på at lave maden fra bunden af.
Samarbejdet er fortsat i både 2020 og 2021, hvor fokus bliver på at hjælpe med at få frigjort ressourcer til mere tid til de beboernære opgaver.